Omegle Chat

Lebih menyeronokkan daripada rolet sembang

Teks dan sembang video berasaskan pengesyoran pintar AI yang selamat, pantas dengan penarafan 5 bintang.

MULAKAN BERSEmbang
Saya memperakui saya telah membaca dan bersetuju dengan Perjanjian Terma Penggunaan dan Dasar Privasi . Saya memperakui saya berumur sekurang-kurangnya 18 tahun dan telah mencapai umur majoriti di tempat saya tinggal.

Sembang Webcam

Hubungkan orang di seluruh dunia melalui kamera web, sembang video masa muka dan tolak foto palsu. Anda juga boleh bersembang video dengan orang di negara dan bahasa yang berbeza hanya dalam beberapa minit dan mengembara ke seluruh dunia tanpa meninggalkan rumah anda. Untuk Mac OS, anda juga boleh menggunakan iphone anda sebagai kamera anda dan bertukar antara kamera hadapan dan belakang, yang sangat mudah digunakan.

Sembang Teks

Tolak semua robot, AI kami akan mengenal pasti dan menapis semua robot, semua peserta mestilah orang sebenar, jangan buang masa anda. Pada masa yang sama, kami mempunyai fungsi terjemahan bahasa terbina dalam, walaupun apabila kami bertemu orang dengan bahasa yang berbeza, kami boleh berkomunikasi tanpa halangan. Sembang teks adalah percuma dengan kami, begitu juga terjemahan automatik.

Sembang Roulette

Dengan 100K+ gadis dalam talian, purata 2S sepadan dengan yang seterusnya, hampir 10 juta perlawanan setiap hari. Kami akan mengesyorkan orang asing yang paling sesuai untuk anda mengikut kesukaan anda, tidak kira anda lelaki, perempuan, pasangan. Kami menyokong log masuk facebook, log masuk Google, dan juga log masuk Apple. Selepas membuat akaun, semua maklumat sembang dan maklumat rakan akan disimpan ke pelayan secara serentak, sudah tentu anda boleh memadamnya secara manual, selain itu, kami juga boleh menolak mesej ke pelayar anda, walaupun selepas menutup laman web kami. KAMI ADALAH ALTERNATIF ROULETTE CHAT TERBAIK, MALAH CHATROULETTE YANG LEBIH BAIK SENDIRI.