PERCUMA
TANPA NAMA

APL SEMBANG

Nikmati sembang tanpa nama dengan orang yang tidak dikenali. Cuba apl sembang tanpa nama kami secara percuma. Rambang kami tapak sembang video memudahkan untuk bertemu orang baharu di seluruh dunia!

MULAKAN BERSEmbang
Saya memperakui saya telah membaca dan bersetuju dengan Perjanjian Terma Penggunaan dan Dasar Privasi . saya sahkan saya berumur sekurang-kurangnya 18 tahun dan telah mencapai umur majoriti di tempat saya tinggal.
Benar-benar Tanpa Nama

Apabila bercakap tentang sosial dalam talian, apakah yang paling mengganggu anda? Privasi bocor? Kekurangan topik? Fobia sosial atau malu? Beritahu anda apa, semua masalah ini boleh diselesaikan dengan mudah oleh Heyy - seorang yang benar-benar tanpa nama dan apl sembang video selamat di mana anda boleh berhubung dengan orang baharu yang tersembunyi di sebalik MASK! Ia membantu anda topeng identiti rahsia anda, berkawan dalam talian dan bertemu orang baharu. Sekarang bercakap dengan rakan dan orang yang tidak dikenali secara rawak sama-sama, kongsi dan temui rahsia, berbisik & bergosip secara bebas, dan nikmati temu janji percuma ... secara tertutup semua tanpa kehilangan namanya.

Penapis Jantina

Kami memudahkan untuk mencari orang yang anda cari. Hanya mulakan panggilan rawak dengan penapis jantina untuk mencari anda Perlawanan terbaik. Jika anda ingin bersembang dengan perempuan atau lelaki sahaja, anda boleh memilih jantina tertentu dalam Jantina Penapis.

Selamat dan terkawal

Sistem AI memantau pelanggaran peraturan sembang secara automatik, kami juga mempunyai sistem penyederhanaan 24/7! Bila anda sedang menikmati pemadanan pada sembang video rawak langsung anda, skrin akan menjadi kabur apabila tingkah laku buruk dipantau oleh sistem AI. Jika anda mendapati seseorang berkelakuan tidak wajar, laporkan dia dan anda akan melakukannya tidak dapat melihat profil mereka atau sepadan dengan mereka lagi. Kami memberi tumpuan kepada membina yang selamat dan sihat masyarakat tanpa sebarang tingkah laku yang tidak wajar. Jadi anda tidak perlu risau tentang keselamatan anda sendiri.

Sembang Percuma

Panggilan video adalah percuma sepenuhnya di Heyy. Anda boleh bertemu orang baharu daripada pelbagai budaya, sepanjang masa pengalaman unik sembang video dan panggilan video rawak langsung percuma, sembang suara percuma dan teks percuma sembang!

Terjemahan Langsung

Aplikasi ini menghubungkan anda dengan rakan baharu dari seluruh dunia. Jangan ragu untuk bercakap dan bersembang dalam bahasa asal anda bahasa, kerana semua perbualan boleh diterjemahkan dalam masa nyata. Tiada lagi sempadan bahasa!

Sebarang Platform Selamat Datang

Sebagai pelengkap sempurna kepada aplikasi Heyy kami, kami berbesar hati untuk mengumumkan pelancaran berasaskan pelayar web platform sembang. Kini anda boleh membuat kawan baharu dan bertemu orang baharu di mana sahaja anda berada.