VRIJ
ANONIEM

CHAT-APP

Geniet van anoniem chatten met vreemden. Probeer onze anonieme chat-app gratis. Onze willekeurige videochat-site maakt het gemakkelijk om nieuwe mensen over de hele wereld te ontmoeten!

BEGIN MET CHATTEN
Ik verklaar dat ik de Gebruiksvoorwaardenovereenkomst en Privacybeleid . l verklaren dat ik ten minste 18 jaar oud ben en meerderjarig ben in het land waar ik woon.
Echt anoniem

Wat stoort u het meest als het gaat om online sociale media? Privacy lekt? Gebrek aan onderwerpen? Sociale angst of verlegenheid? Weet je wat, al deze problemen kunnen eenvoudig worden opgelost door Heyy - een echt anonieme en beveiligde videochat-app waarin u verbinding kunt maken met nieuwe mensen die verborgen zijn achter een MASKER! Het helpt je te maskeren uw geheime identiteit, maak online vrienden en ontmoet nieuwe mensen. Praat nu met vrienden en willekeurige vreemden gelijk, deel en ontdek geheimen, fluister en roddel vrijuit, en geniet van gratis daten ... privé allemaal zonder de anonimiteit te verliezen.

Geslachtsfilter

We maken het gemakkelijk om te vinden wie u zoekt. Start gewoon een willekeurige oproep met geslachtsfilter om uw te vinden Beste overeenkomst. Als je alleen met meisjes of jongens wilt chatten, kun je een specifiek geslacht selecteren in Geslacht Filter.

Veilig

AI-systeem controleert automatisch schendingen van chatregels, we hebben ook een 24/7 moderatiesysteem! Wanneer je geniet van matchen in je live willekeurige videochat, het scherm zal wazig zijn bij slecht gedrag wordt gecontroleerd door een AI-systeem. Als u merkt dat iemand zich ongepast gedraagt, rapporteer hem/haar dan en u zult het doen hun profielen niet meer kunnen zien of met hen kunnen matchen. We richten ons op het bouwen aan een veilig en gezond gemeenschap zonder ongepast gedrag. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw eigen veiligheid.

Gratis gesprek

De videogesprekken zijn volledig gratis op Heyy. Je kunt overal nieuwe mensen uit meerdere culturen ontmoeten de unieke ervaring van gratis live willekeurige videochat en videogesprek, gratis voicechat en gratis tekst chatten!

Live vertalingen

De app verbindt je met nieuwe vrienden van over de hele wereld. Voel je vrij om te praten en te chatten in je moedertaal taal, omdat alle gesprekken in realtime kunnen worden vertaald. Geen taalgrenzen meer!

Elk platform welkom

Als perfecte aanvulling op onze Heyy-app kondigen we met trots de lancering aan van webbrowsergebaseerd chat-platform. Nu kun je nieuwe vrienden maken en nieuwe mensen ontmoeten, waar je ook bent.